HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Rotterdam - Zuid Holland

Voor boekingen en informatie:
T  |     +31 (0)6 - 28 47 16 13
E  |      info@hugolive.nl
W |      www.hugolive.nl
           www.onemanband-hugo.nl

        

zanger, bruiloft, trouwerij, huwelijk, hugo, rotterdam,

ZANGER HUGO! VOOR JULLIE BRUILOFT

Muziek speelt een grote rol tijdens deze bijzondere dag. HUGO! is een zanger die jullie trouwdag onvergetelijk maakt. Zo kan hij live zingen tijdens de huwelijksceremonie, receptie of tijdens jullie feestavond die natuurlijk onvergetelijk moet worden. Vaak wordt er een DJ gevraagd voor bruiloften. Een DJ is immers helemaal trendy en hip, alleen is een DJ statischer dan livemuziek. Bij een DJ ontbreekt vaak het 'wouw gevoel' wat bij een live performance wel vaak het geval is. Daarom is HUGO! nu te boeken in combinatie met een DJ of DriveIn show. Door jarenlange ervaring en een groot netwerk werkt HUGO! samen met de leukste en beste DJ's in het entertainmentcircuit. Natuurlijk kan je HUGO! boeken voor een speciaal gastoptreden tijdens jullie feestavond van 1x of 2x 30 minuten, maar ook avondvullend. Gedurende de avond treedt HUGO! een aantal keer live op, in sets van ca. 30 minuten. Een DJ neemt het over zodat jullie feest in volle gang blijft. Door de unieke combinatie is jullie feest gegarandeerd geslaagd: de veelzijdigheid van een DJ en de impact en sfeer van een live artiest! Bovendien wordt het feest niet onderbroken door pauzes.

ALLROUND ZANGER EN BETAALBAAR!

HUGO! biedt als zanger exclusieve, maar betaalbare, optredens aan voor bruiloften en huwelijksfeesten. Van de lekkerste Dance-classics tot Soul en pop en van de swingende evergreens tot de grootste Nederlandstalige feesthits uit het Nederpop en Nederfolk genre. Veelzijdigheid en een schat aan ervaring zorgen ervoor dat HUGO! als live artiest dé ideale act is voor jullie bruiloft. Een ander bijkomend voordeel: u regelt het complete entertainment bij één partij. Duidelijke afspraken, persoonlijk en overzichtelijk.
Inclusief professioneel geluid en licht op locatie. En dit alles voor een scherpe prijs!

Wellicht hebben jullie een vraag over de juiste muziek voor jullie huwelijk of bruiloft. Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van het contactformulier.
Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook... Wij staan, geheel vrijblijvend, klaar om jullie vragen te beantwoorden. Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop je kunt vertrouwen. Want daar begint alles mee... het is uiteindelijk jullie feest! 
 

 

 


 

 

   

 

Zanger HUGO! Dé gezelligste zanger voor je Bruiloft, Huwelijk, Trouwerij of Huwelijksfeest. Betaalbaar en professionele live-muziek.

CONTACT...

WE'RE SOCIAL...

SNELLE LINKS...