HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Rotterdam - Zuid Holland

Voor boekingen en informatie:
T  |     +31 (0)6 - 28 47 16 13
E  |      info@hugolive.nl
W |      www.hugolive.nl
           www.onemanband-hugo.nl

        

zanger, bruiloft, trouwerij, huwelijk, hugo, rotterdam,

KEYBOARD ENTERTAINER HUGO! VOOR JULLIE BRUILOFT 

Wanneer jullie ervoor kiezen voor een meer 'traditionele' invulling van jullie bruiloftsfeest met livemuziek, dan is het 'One-Man Band' concept beslist een aanrader. HUGO! begeleid zichzelf op toetsen en zingt en speelt een enorm breed repertoire. Het accent van het repertoire ligt hierbij op muziek uit de 60's tot 90's, swingende Dance-classics (dus veel 'feel good' en 'good old disco'). Maar ook de grootste Nederlandstalige meezing- en feesthits, Country, Rock 'n Roll, Latin en Pop. Amusementsmuziek die vaak iedereen kent.
De mooiste love-songs van Michael Bublé, een wals in André Rieu stijl voor opa en oma of een swingende en stampende Michael Jackson medley van ruim 9 minuten non-stop... In een avondvullend programma van 4,5 uur brengt deze allround toetsenist-zanger een prachtig repertoire.

MUZIEK VOOR JULLIE BRUILOFT ALLROUND EN BETAALBAAR!

HUGO! biedt als zanger exclusieve, maar betaalbare, optredens aan voor bruiloften en huwelijksfeesten. Van de lekkerste Dance-classics tot Soul en pop en van de swingende evergreens tot de grootste Nederlandstalige feesthits uit het Nederpop en Nederfolk genre. Veelzijdigheid en een schat aan ervaring zorgen ervoor dat HUGO! als live artiest dé ideale act is voor jullie bruiloft. Een ander bijkomend voordeel: u regelt het complete entertainment bij één partij. Duidelijke afspraken, persoonlijk en overzichtelijk.
Inclusief professioneel geluid en licht op locatie. En dit alles voor een scherpe prijs!

 

Wellicht hebben jullie een vraag over de juiste muziek voor jullie huwelijk of bruiloft. Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van het contactformulier.
Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook... Wij staan, geheel vrijblijvend, klaar om jullie vragen te beantwoorden. Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop je kunt vertrouwen. Want daar begint alles mee... het is uiteindelijk jullie feest!

 
 

 

 


 

 

   

 

Zanger HUGO! Dé gezelligste zanger voor je Bruiloft, Huwelijk, Trouwerij of Huwelijksfeest. Betaalbaar en professionele live-muziek.

CONTACT...

WE'RE SOCIAL...

SNELLE LINKS...