HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Rotterdam - Zuid Holland

Voor boekingen en informatie:
T  |     +31 (0)6 - 28 47 16 13
E  |      info@hugolive.nl
W |      www.hugolive.nl
           www.onemanband-hugo.nl

        

bruiloft, huwelijk, trouwen, muziek, zanger, band, rotterdam, muziek voor bruiloft, bruiloftsfeest

 

MUZIEK VOOR JULLIE BRUILOFT ALLROUND EN BETAALBAAR!

HUGO! biedt als zanger exclusieve, maar betaalbare, optredens aan voor bruiloften en huwelijksfeesten. Van de lekkerste Dance-classics tot Soul en pop en van de swingende evergreens tot de grootste Nederlandstalige feesthits uit het Nederpop en Nederfolk genre. Veelzijdigheid en een schat aan ervaring zorgen ervoor dat HUGO! als live artiest dé ideale act is voor jullie bruiloft. Een ander bijkomend voordeel: u regelt het complete entertainment bij één partij. Duidelijke afspraken, persoonlijk en overzichtelijk.
Inclusief professioneel geluid en licht op locatie. En dit alles voor een scherpe prijs!

Wellicht hebben jullie een vraag over de juiste muziek voor jullie huwelijk of bruiloft. Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van het contactformulier.
Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook... Wij staan, geheel vrijblijvend, klaar om jullie vragen te beantwoorden. Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop je kunt vertrouwen. Want daar begint alles mee... het is uiteindelijk jullie feest! 

 

 

 

 

 

   

 

Zanger artiest en toetsenist voor jullie bruiloft. Hier boek je betaalbare muziek voor jullie bruiloft.

CONTACT...

WE'RE SOCIAL...

SNELLE LINKS...

BRUILOFT
MUZIEK VOOR JULLIE BRUILOFT

Jullie gaan trouwen... Alvast gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Je kan geen bruiloft hebben zonder de juiste muziek. Muziek is emotie, daarom mag de juiste muzikale invulling op jullie bruiloft niet ontbreken en is de muziek een belangrijk deel van jullie bruiloft. Voor veel bruidsparen is het een lastige keuze: een DJ voor hun bruilofstfeest of toch livemuziek? Natuurlijk, een paar cd-tjes opzetten kan iedereen... Maar jullie bruiloft moet toch bijzonder worden...?

ZANGER HUGO!
MUZIEK VOOR JULLIE BRUILOFT

Muziek speelt een grote rol tijdens deze bijzondere dag. HUGO! is een zanger die jullie trouwdag onvergetelijk maakt. Zo kan hij live zingen tijdens de huwelijksceremonie, receptie of tijdens jullie feestavond die natuurlijk onvergetelijk moet worden. Vaak wordt er een DJ gevraagd voor bruiloften. Een DJ is immers helemaal trendy en hip, alleen is een DJ statischer dan livemuziek. Bij een DJ ontbreekt vaak het 'wouw gevoel' wat bij een live performance wel vaak het geval is. 

Wanneer jullie ervoor kiezen voor een meer 'traditionele' invulling van jullie bruiloftsfeest met livemuziek, dan is het 'One-Man Band' concept beslist een aanrader. HUGO! begeleid zichzelf op toetsen en zingt en speelt een enorm breed repertoire. Het accent van het repertoire ligt hierbij op muziek uit de 60's tot 90's, swingende Dance-classics (dus veel 'feel good' en 'good old disco'). Maar ook de grootste Nederlandstalige meezing- en feesthits, Country, Rock 'n Roll, 

KEYBOARD ENTERTAINER HUGO!
MUZIEK VOOR JULLIE BRUILOFT 

zanger, keyboard, one-man band, band, bruiloft, huwelijk, trouwerij, eenmansband, muziek, livemuziek
zanger, bruiloft, muziek, bruiloft, trouwerij, huwelijk, hugo, livemuziek, muziek voor bruiloft