HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Rotterdam - Zuid Holland

Voor boekingen en informatie:
T  |     +31 (0)6 - 28 47 16 13 / 010-786 49 20
E  |      klik hier en stuur een e-mail

W |      www.hugolive.nl
           www.onemanband-hugo.nl
           www.hugo-livemuziek.nl

 


        

MUZIEK VOOR RECEPTIES

Zanger en Keyboard-Entertainer Hugo is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele en betaalbare live muziek bij recepties. Een receptie of borrel kan stijlvol aangekleed worden met de juiste live achtergrondmuziek. Tijdens recepties zorgt live muziek voor een ontspannen sfeer waarbij u en uw gasten zich direct thuis zullen voelen. Of het nu gaat om een zakelijke receptie ter gelegenheid van een bedrijfsopening, presentatie of een receptie tijdens een bruiloft, huwelijksfeest of jubilaris. Live muziek tijdens recepties brengt net dat stukje extra sfeer en ambiance! Niet voor niets is Hugo één van de meest geboekte entertainers voor sfeervolle achtergrondmuziek. Hij past niet alleen perfect op recepties, maar ook op uw stand tijdens een luxury- of lifestyle beurs, openingen of productpresentaties. 
 

Achtergrondvolume is gegarandeerd! Uiteraard staat het volume een goed gesprek niet in de weg. Wenst u toch te besluiten een dansje te wagen dan beschikt Hugo over een uitgebalanceerd repertoir. Uiteraard alleen wanneer u hier opdracht voor geeft. Want de muziek tijdens een receptie is veelal op de achtergrond, maar kan iets meer op de voorgrond zijn als u dat wenst. 
Een optreden van Hugo in deze vorm is geen concert maar een passende en sfeervolle muzikale invulling op de achtergrond. Zijn compacte, high-end 'design' geluidsinstallatie van het gerenommeerde merk RCF valt dankzij de vormgeving (smalle zuiltjes) vrijwel niet op en wordt speciaal afgesteld op achtergrondmuziek. Vele opdrachtgevers hebben verrast en positief gereageerd op de combinatie van het fijne geluid en het juiste volume!

Kortom, wanneer muziek wel gewenst is maar zeker niet de boventoon mag voeren, dan kiest u tijdens uw receptie voor sfeervolle achtergrondmuziek verzorgt door zanger en keyboard-entertainer Hugo.

Wellicht heeft u een vraag of wenst u nadere informatie over beschikbaarheid.
U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op: 
010-786 49 20 of 06-28 47 16 13 
Of maak geheel vrijblijvend gebruik van het 
contactformulier.
Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook...
Wij staan, geheel vrijblijvend, klaar om uw vragen te beantwoorden.
Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop u kunt vertrouwen.
Want daar begint alles mee... het is uiteindelijk uw feest! 

 

Muziek voor Recepties. Zanger Keyboard-Entertainer Hugo verzorgt live muziek voor recepties op het juiste volume. Professioneel en betaalbaar. 

receptie, muziek, achtergrondmuziek
zanger & keyboard entertainer hugo, facebook
zanger & keyboard entertainer hugo, linkedin
zanger & keyboard entertainer hugo, twitter
zanger & keyboard entertainer hugo, youtube
HUGO live! Muziek & Entertainment Producties, Rotterdam

GREATEST HITS | PARTY MUSIC
JAZZ & EASY LISTENING
DUTCH HIT CHARTS | PIANO ENTERTAINMENT
SING A LONG PARTY

achtergrondmuziek, diner, receptie, jubilaris, bruiloftsceremonie

LIVE MUZIEK VOOR RECEPTIES

Geniet, samen met uw gasten, van heerlijke live achtergrondmuziek tijdens uw receptie. Zowel als solo-zanger maar ook als ' One-Man-Band' verzorgde Hugo voor vele recepties gepast live-music entertainment. Met meer dan 25 jaar ervaring is hij bij uitstek de geschikte muziek formule voor uw receptie of borrel.