zanger, zanger rotterdam, feestzanger, muziek, hugo

UW ALLROUND ZANGER EN ENTERTAINER  

Wanneer u een veelzijdige en allround zanger zoekt, dan zit u bij HUGO helemaal goed. HUGO is een professionele zanger die zijn carriere heeft weten om te bouwen van hobby naar beroepsmatig artiest. Met een ongekend veelzijdig repertoire is HUGO bij uitstek dé muzikale sfeer- en smaakmaker van uw feestavond! Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen slagen. Wanneer u besluit om HUGO te boeken dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling. Totaal entertainment met muziek op niveau!

Met passie en vakmanschap verzorgt HUGO regelmatig live optredens voor privé feesten of zakelijke evenementen. U kunt HUGO boeken voor een gast optreden van 30 minuten tot een avondvullend programma. Met een repertoire dat geheel afgestemd is op uw wensen of de ambiance van uw feest. Jazz en Easy-listening voor exclusieve party's of een programma vol met de grootste, Nederlandstalige feest- en meezinghits uit heden en verleden. Of heeft u uw dancing-shoes al aan om te dansen op de lekkerste en vetste Soul,  Dance-classics of Rock 'n Roll hits? Niet alleen het repertoire wordt aangepast aan uw feest, maar ook de presentatie. Van trendy in jeans tot classy in een kostuum... Geheel naar gelang uw wensen. HUGO is de absolute muzikale smaakmaker voor uw feest. Hij is door zijn publiek hoog gewaardeerd door zijn muzikale veelzijdigheid, flexibiliteit en enthousiaste performance. Onmisbaar dus op uw feest of evenement!Wellicht heeft u een vraag of wenst u nadere informatie over beschikbaarheid.
U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op: 
010-786 49 20 of 06-28 47 16 13 
Of maak geheel vrijblijvend gebruik van het 
contactformulier.
Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook...
Wij staan, geheel vrijblijvend, klaar om uw vragen te beantwoorden.
Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop u kunt vertrouwen.
Want daar begint alles mee... het is uiteindelijk uw feest! 

 

 

Stijlvolle zanger voor uw evenement of feest? Boek dan zanger en entertainer HUGO! Betaalbare artiest voor live entertainment

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Rotterdam - Zuid Holland

Voor boekingen en informatie:
T  |     +31 (0)6 - 28 47 16 13 / 010-786 49 20
E  |      klik hier en stuur een e-mail

W |      www.hugolive.nl
           www.onemanband-hugo.nl
           www.hugo-livemuziek.nl

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties, Rotterdam

GREATEST HITS | PARTY MUSIC
JAZZ & EASY LISTENING 
DUTCH HIT CHARTS | PIANO ENTERTAINMENT 
SING A LONG PARTY

Hugo, zanger, facebook
Hugo zanger, linkedin
hugo zanger, twitter