HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Rotterdam - Zuid Holland

Voor boekingen en informatie:
T  |     +31 (0)6 - 28 47 16 13
E  |      info@hugolive.nl
W |      www.hugolive.nl
           www.onemanband-hugo.nl

        

MUZIEK VOOR OUDEREN EN SENIOREN

Speciaal voor ouderen en senioren beschikt HUGO! over verschillende seniorenshows. Muziek voor ouderen, senioren en 55-plussers met een schitterend repertoire roept hij de mooiste herinneringen op bij bij deze doelgroep. Muziek die de mensen raakt. HUGO! is gespecialiseerd in het verzorgen van muziekprogramma's voor ouderen en senioren en PG patiënten.
Het senioren muziekprogramma van HUGO! bestaat niet alleen maar uit 'oude' liedjes, maar ook uit liedjes van deze tijd. Een gezellige polonaise met Frans Bauer of heerlijk meezingen met liedjes van André van Duin of Frans Duijts...En wat is een ouderen of senioren programma zonder tijdloze evergreens van Engelbert Humperdinck, Fats Domino of The Platters? Muziek voor ouderen en senioren met HUGO! is een feest der herkenning. Sta er niet gek van te kijken als er even een dansje gemaakt wordt op de rock 'roll hits van Elvis Presley... Muziek voor ouderen en senioren, niet iedereen kan dit juist invullen. Getuige de vele boekingen binnen zorgcentra in heel Nederland is HUGO! een artiest die precies weet wat hij doet. Met HUGO! haalt u de juiste artiest in huis voor een gezellige middag of avond voor senioren en ouderen.

 

HUGO! is met zijn senioren programma een graag geziene gast bij verzorgingshuizen, wijk- & buurtcentra, 55+ woongemeenschappen etc. Een gezellige en onvergetelijke middag organiseren? Boek zanger HUGO! voor een stukje gezelligheid.
Bovendien draagt HUGO! de zorgsector een warm hart toe. Voor budgetgebonden zorginstellingen (en bewoners en cliënten) hanteert hij een aangepaste gage. Bovendien ontvangt u als organisatie nog eens een aantrekkelijke korting bij meerdere boekingen in 1 keer!

Wellicht heeft u een vraag of wenst u nadere informatie over beschikbaarheid over muziek voor ouderen en senioren. Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van het contactformulier.
Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook... Wij staan, geheel vrijblijvend, klaar om uw vragen te beantwoorden. Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop u kunt vertrouwen. Want daar begint alles mee...

 

Seniorenshows. Als geen ander is HUGO! gespecialiseerd in het verzorgen van muziek voor ouderen en senioren.

CONTACT...

WE'RE SOCIAL...

SNELLE LINKS...

muziek voor ouderen, muziek voor senioren, rotterdam, hugo, zanger, keyboardspeler, artiest
muziek voor ouderen, muziek voor senioren, rotterdam, hugo, zanger, keyboardspeler, artiest
muziek voor ouderen, muziek voor senioren, rotterdam, hugo, zanger, keyboardspeler, artiest

HUGO! verzorgt regelmatig optredens binnen de zorgsector, o.a. voor: